Guide til udsendelse af ekstern tilmelding for valgsekretærer

Typisk er det valgsekretæren der modtager PDF rapporten med links til eksterne tilmeldinger hvorefter disse sendes ud til de udvalgte deltagere. Fra PDF-rapporten kan kopieres og videresendes links til specifikke pladser eller til et parti hvor deltageren selv vælger sin ønskede plads.

Vi anbefaler Google Chrome browser til at vise PDF'en med da her er mulighed for at højreklikke på et link og kopiere det direkte.

Flere muligheder

  1. Hvis en specifik deltager skal tilknyttes en bestemt plads ved at valg kan der højreklikkes i PDF-rapporten på de SMÅ blå links ud for den ønskede rolle og klik på "Kopier link adresse" og indsætte det i en mail til den enkelte deltager.
  2. Hvis borgerne selv skal fordele sig ved et bestemt valgsted og parti kan der højreklikkes i PDF-rapporten på de STORE blå links og klik på "Kopier link adresse" og indsætte i en mail til en udvalgt række deltagere.

Brugere som ikke benytter sig af Google Chrome browser har succes ved at kopiere links fra PDR-rapporter på følgende måde:

  1. PDF-rapporten åbnes
  2. Klik på og åben det ønskede link fra PDFen
  3. Linket åbner i en browser
  4. Kopiér linket fra adressefeltet
  5. Indsæt i en mail og videresend til den ønskede mailadresse

Kopier hele tabeller

Det er muligt at kopiere en hel tabel ad gangen fra en PDF rapport. Måden dette gøres på er ved at:

  1. gemme PDF'en på computeren
  2. åbne Word og vælge "åben" og så vælge PDF rapporten

Så konverteres PDF'en og man kan nu kopiere lige så meget man har lyst til og sætte ind i en email og sende ud til deltagere.